Welkom bij LB elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken uitgevoerd door een vakman met oog voor perfectie èn tegen correcte prijzen? Ja, het bestaat nog...

Maak kennis met de diensten elektriciteit van Luk Buelens, uw ervaren elektrieker van dienst, uw elektricien te Sint Katelijne Waver
met mogelijke verplaatsingen in de regio Mechelen, Antwerpen, Dendermonde, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en elders waar nodig in Vlaanderen.

Ruim 20 jaar ervaring in elektriciteit!

Met meer dan 20 jaar ervaring als zelfwerkende zaakvoerder in elektriciteit, verlichting en electronica streef ik naar een degelijke service zowel bij installatie van nieuwbouw-electra als elektrische renovatiewerken.

LB elek, de elektricien waarop u kan rekenen

Zowel voor het plaatsen van een nieuwe elektrische verdeelkast als voor het installeren van elektronica zoals domotica, video- of parlofonie, de installatie van een centraal stofzuigersysteem als het aanbrengen van tuinverlichting, bent u bij Luk Buelens aan het juiste adres.

Plaatsen, installeren & onderhoudenElektricien LB Elek

Maar ook als plaatser databekabeling, installateur camerabewaking kan u op de LB elektrieker rekenen.
Het onderhoud v/e elektrische boiler behoort eveneens tot ons dienstenpakket.

Info & Prijzen Elektriciteit

Wenst u bijkomende informatie m.b.t. de LB electriciteitsservice of had u graag een idee van de gehanteerde prijzen voor de installatie van nieuwe elektrische kast of vervanging van de electrische installatie?
>> Contacteer LB Elek geheel vrijblijvend voor info en prijzen...

Contact, afspraak & Offerte Elektricien

U zoekt een vakspecialist elektriciteitswerken, maak dan gerust een afspraak of vraag een bestek-prijsofferte van de elektricien op maat van uw project.
>> afspraak elektrieker - prijzen & offerte electricien